- Luter90
Дата регистрации : 2021-12-29
Де можна вилікувати алкогольну залежність?
Пт Сен 27, 2024 9:35 am
У мене в сім'ї склалася така ситуація, брат став заходити у сильні запої, вже втратив роботу і дружина пішла. Хочу, щоб ви мені порадили надійну клініку, де таку залежність лікують.
- Турбосуслик
Дата регистрации : 2020-09-22
Re: Де можна вилікувати алкогольну залежність?
Пт Сен 27, 2024 9:37 am
Я як колишній алкоголік, розумію свого брата, і йому можна сказати пощастило, що є такі рідні як ти. Можу залишити тобі інформацію про клініку, де я лікувався. А ви вже вирішуйте підходить чи ні.
- Luter90
Дата регистрации : 2021-12-29
Пт Сен 27, 2024 9:38 am
Справа в тому, що раніше брат не пив алкоголь взагалі, але як дружина від нього пішла, він зовсім похнюпився, і став випивати. Хочу тебе попросити, щоб ти залишив мені посилання на сайт клініки. Мені потрібно розуміти, в який гроші мені влетить це лікування.
- Турбосуслик
Дата регистрации : 2020-09-22
Пт Сен 27, 2024 9:42 am
Кодування від алкоголізму ціна https://narcologist.kiev.ua/uk/koduvannja-koduvannja-vid-alkogolizmu-likuvannja-zalezhnostej-v-kiievi за яке залежить від ступеню залежності можна здійснити в перевіреній клініці імені Гальченко В.В вона в Києві.
Я не вірив, що в моїй ситуації мені щось допоможе, але підхід фахівців спрямований на те, щоб не лише лікувати медикаментозно, а й проводитись велика психологічна робота, за допомогою якої починаєш розуміти, що змусило почати пити. На сайті є перелік усіх їх послуг, а також ціни за них.
Я не вірив, що в моїй ситуації мені щось допоможе, але підхід фахівців спрямований на те, щоб не лише лікувати медикаментозно, а й проводитись велика психологічна робота, за допомогою якої починаєш розуміти, що змусило почати пити. На сайті є перелік усіх їх послуг, а також ціни за них.
Права доступа к этому форуму: