- Турбосуслик
Дата регистрации : 2020-09-22
Порадьте вино на побачення
Сб Янв 22, 2022 5:08 pm
Хочу запросити до себе дівчину, як фільм подивитися і вина або шампанського випити. Але особливо в цих напоях не розуміюся, можете щось порадити на свій смак, може є якесь класне, смачне
- Mercedes
Re: Порадьте вино на побачення
Сб Янв 22, 2022 5:09 pm
Я дуже люблю вино солодке, марка не має значення, головне щоб солодке було, дівчина моя навпаки більше за якоюсь кислятиною. Твоя, що більше любить? А взагалі можна взяти кілька пляшок, будуть у тебе про запас стояти, зайвими не стануть
- Турбосуслик
Сб Янв 22, 2022 5:10 pm
Та вона начебто теж більше любить таке, без цукру, ми пили в неї вдома, я назву не запам'ятав, але мені взагалі не зайшло, таке відчуття, що туди забули покласти цукор. Просто хочу взяти таке, щоб і я міг його пити, а не як минулого разу.
- Цветочек
Сб Янв 22, 2022 5:11 pm
Якщо ти хочеш готувати вечерю, тоді дивлячись, що буде на столі, під це потрібно буде вибирати вино. Під м'ясо більше червоне напівсолодке, під рибку. Десерти більш сухе.Турбосуслик пишет:Хочу запросити до себе дівчину, як фільм подивитися і вина або шампанського випити. Але особливо в цих напоях не розуміюся, можете щось порадити на свій смак, може є якесь класне, смачне
Ну так щоб не прогадав, візьми ігристе вино serena ice vino spumante https://winewine.com.ua/sparkling/ тобі теж сподобається, воно віддає персиком і такими свіжими смаками. Принципу під нього немає різниці, що буде по їжі.
Тільки головне дістань його з холодильника за годину, щоб вона була трохи тепла, тоді буде зовсім інший смак
- Ort21
Дата регистрации : 2022-04-25
Пн Апр 25, 2022 11:45 am
Возьми "Лелека" Укр. Производство, цена хорошая и вкус. Рекомендую
- Efrosinia
Дата регистрации : 2020-10-27
Ср Мар 15, 2023 7:54 pm
Я могу вам посоветовать вино Mugam гранатовое красное полусладкое 11-12%. Это мое самое любимое. Всегда есть в наличии в WINETIME интернет магазине https://winetime.zakaz.ua/ru/ . Там оно стоит около 370 грн. По вкусу лучше ничего для девушки вы не найдете, поверьте.Турбосуслик пишет:Хочу запросити до себе дівчину, як фільм подивитися і вина або шампанського випити. Але особливо в цих напоях не розуміюся, можете щось порадити на свій смак, може є якесь класне, смачне
Права доступа к этому форуму: