Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Турбосуслик
Турбосуслик
Дата регистрации : 2020-09-22

Порадьте дитячи дерев'яні календарі Empty Порадьте дитячи дерев'яні календарі

Ср Июн 26, 2024 10:35 pm
Хочу придбати дитячий дерев'яний календар для своєї донечки, бо вона починає цікавитись днями тижня та місяцями. Бачив багато різних варіантів, але не можу визначитися. Важливо, щоб був українською мовою та мав якісний, безпечний матеріал. Можливо, хтось уже купував щось подібне?

Последний раз редактировалось: Турбосуслик (Ср Июн 26, 2024 10:38 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
Mercedes
Mercedes

Порадьте дитячи дерев'яні календарі Empty Re: Порадьте дитячи дерев'яні календарі

Ми купили своїй малечі дерев'яний календар "Пташка". Він дуже гарно зроблений, має яскраві кольори і повністю українською мовою. Дитина в захваті, щодня обирає дати та вчиться новим словам. До речі, матеріал справді якісний і безпечний. Вважаю, це чудова інвестиція в розвиток дитини. Рекомендую звернути увагу на цей варіант!

Последний раз редактировалось: Mercedes (Ср Июн 26, 2024 10:39 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
Турбосуслик
Турбосуслик

Порадьте дитячи дерев'яні календарі Empty Re: Порадьте дитячи дерев'яні календарі

Календар "Пташка" звучить цікаво. Чи довго ви його використовуєте? І як дитина реагує на нові дати та пори року? Важливо, щоб іграшка дійсно допомагала вивчати календар і була довговічною. Може, є ще якісь варіанти? Хочу зробити вдалий вибір, адже це важливо для раннього розвитку.
Цветочек
Цветочек

Ср Июн 26, 2024 10:40 pm
Турбосуслик пишет:Календар "Пташка" звучить цікаво. Чи довго ви його використовуєте? І як дитина реагує на нові дати та пори року? Важливо, щоб іграшка дійсно допомагала вивчати календар і була довговічною. Може, є ще якісь варіанти? Хочу зробити вдалий вибір, адже це важливо для раннього розвитку.

З приводу дитячих дерев'яних календарів https://ubee.com.ua/kalendarii/ можу порадити поглянути на каталог в інтернет-магазині Ubee. Там дуже великий вибір таких іграшок, включаючи хіти, як "Календар Пташка" та "Календар Повітряна куля".

Усі календарі зроблені з екологічно чистої деревини, вкриті безпечними фарбами і мають цікаві дизайни. Магазин пропонує офіційну гарантію та швидку доставку по всій Україні, що дуже зручно. Перевірено, що там детальні описи товарів, тому легко знайти те, що підходить саме вашій дитині.

Порадьте дитячи дерев'яні календарі Image
Права доступа к этому форуму: