- Mercedes
Дата регистрации : 2020-09-22
Порадьте аптеку
Сб Окт 15, 2022 8:04 pm
Привіт усім. Скажіть, у яких саме аптеках ви зазвичай купляєте необхідні медикаменте? У мене зараз сусідка - одинока бабуся знаходиться у лікарні. Я їй обіцяв приходити та ліки купляти. Пенсія у неї невелика, тому треба шукати аптеку з нормальними цінами.
- Турбосуслик
Re: Порадьте аптеку
Сб Окт 15, 2022 8:47 pm
Та зараз у аптеках такі ціни, що на пенсію далеко не розгуляєшся. Можна, як варіант, купляти ліки-аналоги. Тобто препарати з такою же діючою речовиною, як призначив лікар, та з таким же дозуванням.
- Xristina
Дата регистрации : 2021-09-27
Сб Окт 15, 2022 8:51 pm
Мені здається, що ціни зараз однакові в усіх аптеках. Не буквально, звичайно. Але там така різниця, що не варто бігати по усім аптекам та щось шукати.
Я зазвичай купляю усе, що потрібно, у найближчій аптеці.
Я зазвичай купляю усе, що потрібно, у найближчій аптеці.
- Цветочек
Сб Окт 15, 2022 9:02 pm
Mercedes пишет:Привіт усім. Скажіть, у яких саме аптеках ви зазвичай купляєте необхідні медикаменте? У мене зараз сусідка - одинока бабуся знаходиться у лікарні. Я їй обіцяв приходити та ліки купляти. Пенсія у неї невелика, тому треба шукати аптеку з нормальними цінами.
Це уже людяно, що ви допомагаєте свой самотній старенькій сусідці, яка потрапила у лікарню.
А щодо аптеки, то я би вам порадила аптеку D.S. https://apteka-ds.com.ua/ Ціна там нормальні, ассортимент ліків та інших медичних товарі дуже великий.
Я спочатку дивлюся на сайті, якщо мені щось треба. Там можна побачити ціни, аналоги, подивится, у який саме аптеці цієї мережі є необхідні вам ліки. Та якщо вас все влаштовує - можна забронювати препарат. Навіть якщо ви прийдете у аптек, та там буде інша ціна, вам придадуть по тій ціні, яку ви побачили на сайті.
Права доступа к этому форуму: