Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
PauloBerny2
Дата регистрации : 2023-07-13

Новини Київ Empty Новини Київ

Пт Сен 15, 2023 11:40 am
Привіт форумчани! Сайт Знай UA https://kyiv.znaj.ua завжди радує різноманітністю тем та актуальністю новин. Сьогоднішня інформація про можливе відключення електроенергії була особливо корисною. Важливо знати, чи будуть запроваджені графіки відключень світла, особливо перед опалювальним сезоном. Дякую Знай UA за те, що робите наше життя безпечнішим і інформованим.
PauloBerny2
Дата регистрации : 2023-07-13

Новини Київ Empty Наркологічна клініка "Пульс"

Пт Мар 08, 2024 12:35 pm
Наркологічна клініка "Пульс" https://narco-help-puls.com/ - це не лише місце, де надають медичну допомогу, але й справжнє втілення підтримки та розуміння. Перші дні лікування були важкими, але завдяки докторам та персоналу клініки, я відчував себе в безпеці та зрозуміному середовищі. Медичний персонал професійний та уважний до потреб кожного пацієнта. Під час перебування в клініці я отримав відмінний медичний догляд, а також психологічну підтримку, що було надзвичайно важливо для мого відновлення. Я відчував себе дуже комфортно та захищено, і зараз, завершивши лікування, я готовий почати новий етап у своєму житті, завдяки клініці "Пульс".
Герман
Дата регистрации : 2021-11-03

Новини Київ Empty Re: Новини Київ

Вс Июн 09, 2024 10:40 pm
У світі, де допомога стає символом спільності та людяності, благодійність перетворює дії в магію доброти, а сама стаття про <a target="_blank" href="https://radiotrek.rv.ua/news/favbet-foundation-andriya-matyuhi-vid-zdiysnennya-dityachih-mriy-do-postachannya-avto-ta-droniv-dlya-zsu_309368.html">Favbet Foundation Андрія Матюхи: Від здійснення дитячих мрій до постачання авто та дронів для ЗСУ</a> Стаття відзначає можливість кожного з нас допомагати військовим на передовій через свою діяльність. Вона розповідає історію Favbet Foundation під керівництвом Андрія Матюхи - від реалізації дитячих мрій до підтримки Збройних сил. Заснований як особиста меценатська ініціатива, фонд став національним проєктом, співпрацюючи з різними організаціями для підготовки українських команд до глобальних змагань, зокрема Invictus Games. Початок конфлікту перенаправив їхню увагу на допомогу постраждалим від війни. Незважаючи на це, фонд залишається вірним своїм метам, особливо відзначаючи ініціативи, спрямовані на дітей та відновлення мрій. Також він активно займається гуманітарною допомогою та підтримкою військових, надаючи транспортні засоби та інше обладнання. Ці зусилля спрямовані на відновлення життя в Україні після конфлікту.
Theo
Дата регистрации : 2023-12-14

Новини Київ Empty Re: Новини Київ

Чт Авг 01, 2024 12:39 pm
Мій день не обходиться без новин, особливо зараз, коли новини стали невід'ємною частиною мого життя. Водночас можу сказати, що важливо мати якісний новинний портал, такий як regionews.sumy.ua, який пропонує різноманітні новини та інформацію з різних сфер, в тому числі і детальну інформацію про Макса Кріппу. Слідкуючи за діяльністю Макса Кріппи на сайті regionews.sumy.ua, я багато дізнався про цього інвестора та бізнесмена. Він робить дуже великі кроки у світі бізнесу, інвестицій та нерухомості, що відрізняє його від інших діячів нашого часу. Відвідайте його сторінку на regionews.sumy.ua, щоб дізнатися останні новини та цікаві статті про нього. Не пропустіть важливі події та останні оновлення, перейшовши за посиланням.
Права доступа к этому форуму: