- Mercedes
Дата регистрации : 2020-09-22
Польовий букет
Чт Сен 08, 2022 7:32 pm
Які польові квіти зараз можна купити в квіткових магазинах, хочу піднести дружині простий але гарний букет, тому прийшов до вас за порадою. Все життя дарував їй троянди, недавно вона мені сказала, що хоче якісь інші квіти.
- Mercedes
Re: Польовий букет
Чт Сен 08, 2022 7:37 pm
Дуже красива квітка, трохи схожа на ромашку, що тільки в'ється, так що завтра після роботи піду в квітковий магазин і куплю свою улюблену Герберу. Дякую за підказку, сподіваюся, їй сподобається.
- Турбосуслик
Re: Польовий букет
Чт Сен 08, 2022 7:41 pm
Я знаю інтернет-магазин квітів у Львові, ку якому в наявності є польові квіти https://kvitna.ua/collection/field-bouquets особисто я вибрав варіант, в якому присутні кілька видів квітів, останній раз подарував жінці букет (Квіти поля)Mercedes пишет:Які польові квіти зараз можна купити в квіткових магазинах, хочу піднести дружині простий але гарний букет, тому прийшов до вас за порадою. Все життя дарував їй троянди, недавно вона мені сказала, що хоче якісь інші квіти.
Пакують квіти гарно, дивіться самі, відео букетів на сайті. Звичайно, кожна людина має свій смак,, що ви оберете самостійно букет.
Задоволений що у цій онлайн вітрині е доставка по місту Львів, не знаю як для вас, но для мене це дуже хороша послуга.
Така кажись я вам все розповів, сподіваюсь домоміг вам.
Права доступа к этому форуму: