Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Цветочек
Цветочек
Дата регистрации : 2020-09-22

Який обігрівач краще вибрати для дому? Empty Який обігрівач краще вибрати для дому?

Чт Дек 02, 2021 11:05 am
Серед усіх видів обігрівачів, що використовуються у побуті, інфрачервоні посідають особливе місце. Вважається, що вони значно економічніші і безпечніші від багатьох аналогів. Але чи це так? Я хочу купити собі на дачу.

kateostin
Дата регистрации : 2021-09-30

Який обігрівач краще вибрати для дому? Empty Re: Який обігрівач краще вибрати для дому?

Чт Дек 02, 2021 11:33 am
Зараз купити нормальний інфрачервоний обігрівач можна у будь-якому великому магазині побутової техніки. Вивчіть різні пропозиції та зробіть замовлення, думаю це буде найкраще.
gehaj
Дата регистрации : 2021-12-02

Який обігрівач краще вибрати для дому? Empty Re: Який обігрівач краще вибрати для дому?

Чт Дек 02, 2021 12:05 pm
kateostin пишет:Зараз купити нормальний інфрачервоний обігрівач можна у будь-якому великому магазині побутової техніки. Вивчіть різні пропозиції та зробіть замовлення, думаю це буде найкраще.
Всім привіт, як на мене саме перше обігрівач повинен бути дуже якісним, тіль так можна буті впевненим що він не загорится. Дуже багато привозять із Китаю, які просто перегріваются і коротять, не жалійте і купуйте якісне.
Cawkа
Cawkа
Дата регистрации : 2021-10-22

Вт Дек 07, 2021 6:24 pm
уфо кстати очень крутая штука в плане обогрева, но газом так точно не вариант в наше время отапливать
Права доступа к этому форуму: