Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Marianna
Marianna
Дата регистрации : 2023-05-08

Попала під скорочення Empty Попала під скорочення

Пн Май 08, 2023 9:07 am
Місяць тому я потрапила під скорочення на роботі. Перші дні проводила час у батьків, зустрічалася із друзями. А тепер не знаю, чим себе розважити. Хто має цікаву пропозицію?
Ketrin
Ketrin

Попала під скорочення Empty Re: Попала під скорочення

Пн Май 08, 2023 3:00 pm
Як я мрію хоч трохи відпочити. Остання моя відпустка була два роки тому, а зараз увесь час віддаю на розвиток сімейного бізнесу. Ви можете виділити час для перегляду цікавих фільмів або серіалів, для прочитання пізнавальних книг. Ще, як варіант, перегляньте ось цей онлайн журнал: Новини України та світу з першоджерела - Clutch.net.ua clutch.net.ua  Там можна дуже багато цікавої інформації знайти починаючи з кулінарії та жіночої краси, закінчуючи новинами.

Последний раз редактировалось: Ketrin (Вт Май 09, 2023 11:45 pm), всего редактировалось 2 раз(а)
Karine
Karine

Попала під скорочення Empty Re: Попала під скорочення

Пн Май 08, 2023 3:57 pm
Вільний час я б присвятила саморозвитку та пошуку нової роботи. В інтернеті повно пропозицій, які можна було б розглянути. Взагалі, я люблю вчитися чогось нового, розкривати нові таланти.
Права доступа к этому форуму: