Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Magilan
Magilan
Дата регистрации : 2020-11-07

недвижимость Empty недвижимость

Сб Янв 28, 2023 2:01 pm
Нужно поузнавать цены на квартиры в алании, где смотреть?

anton77
Дата регистрации : 2023-01-29

недвижимость Empty Re: недвижимость

Вс Янв 29, 2023 11:41 am
лучше конечно на турецких сайтах
anton77
Дата регистрации : 2023-01-29

Пн Янв 30, 2023 2:57 pm
а сколько сейчас стоит квартира однушка в турции?
lybertyman
Дата регистрации : 2023-02-06

Пн Фев 06, 2023 8:56 am
Блин, а кто че думает, лучше брать в ипотеку или изначально подкопить, а потом брать? просто думал брать недвижку в ипотеку, но потом посчитал и наверное буду копить. А кто как считает?
leodimi
leodimi
Дата регистрации : 2020-11-12

Вт Мар 28, 2023 11:24 am
а в Алании как после землетрясений? Там же вроде не пострадало ничего в той стороне Турции. Людей много понакупало жилья там наших, а тут такие события( Ужас такой(
nazarenko
Дата регистрации : 2023-03-30

Пн Апр 17, 2023 4:08 pm
Нещодавно я придбав 3-поверховий котедж площею 356 кв.м на острові Евія в Греції через агентство нерухомості http://grekhome.com.ua/ . Як мені здається, нерухомість у Греції, досить сильно недооцінена. Тому, її зараз можна купити за невисокою ціною і з часом продати набагато дорожче.

недвижимость 9102_112385
nadomuck
Дата регистрации : 2023-02-21

Ср Апр 19, 2023 10:17 am
Нещодавно зіштовхнулась з проблемою поломки побутової техніки, але завдяки сервісному центру "На дому" проблема вирішилась дуже швидко. Фахівці цього сервісного центру дуже якісно виконали свою роботу і ціна за їх послуги мене дуже порадувала. Отож,якщо і у вас будуть виникати якісь проблеми з побутовою технікою, раджу звернутись саме до них. Тим паче вони працюють по всій Україні. Сервісний центр "На дому" в Черкасах
Mercedes
Mercedes
Дата регистрации : 2020-09-22

Чт Июн 27, 2024 11:49 am
Яка зараз ціна квартири в Києві? Розглядаю для себе варіанти.
Турбосуслик
Турбосуслик
Дата регистрации : 2020-09-22

Чт Июн 27, 2024 12:03 pm
Для мене вибір житла — це велика відповідальність, тому я звернув увагу на Ковальську Нерухомість. Купивши квартиру від цього забудовника в Києві, я отримав не лише зручне місце для життя, а й відчуття впевненості у майбутньому. Якість будівництва та використання надійних матеріалів — ось основні критерії, які важливі для мене. До того ж тут вигідна ціна квартири в Києві https://build.kovalska.com/apartment компанія дотримується своїх зобов'язань, що є додатковим плюсом. Звертатися до Ковальської Нерухомості для мене стало вдалим вибором, який я рекомендую своїм друзям.

Dean
Дата регистрации : 2024-10-28

Пн Окт 28, 2024 5:01 pm
Ціни на квартири в Києві можуть значно варіюватися залежно від району, стану будинку, типу квартири та ринкових умов. На первинному ринку житла (новобудови) середня вартість квадратного метра може коливатися від $1200 до $2000. Наприклад, в центрі ціни найвищі, і там можна зустріти вартість понад $2000 за квадратний метр, в той час як у віддалених районах, таких як Троєщина чи Борщагівка, середня ціна може складати близько $1200. На вторинному ринку (вторинка) ціни теж сильно залежать від розташування та якості ремонту. Багато покупців зараз розглядають варіанти з вторинним житлом через наявність вже обладнаної інфраструктури, що дозволяє уникнути деяких початкових витрат.
Права доступа к этому форуму: