Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Mercedes
Mercedes
Дата регистрации : 2020-09-22

Шини на всі сезони Empty Re: Шини на всі сезони

Ср Ноя 30, 2022 3:07 am
Загалом багато магазинів пропонують шини відразу на всі пори року, але звісно у всіх різна ціна, хтось робить більшу націнку, хтось меншу. Треба постаратись, щоб знайти недорогі.
Турбосуслик
Турбосуслик
Дата регистрации : 2020-09-22

Ср Ноя 30, 2022 3:07 am
Я б рекомендувала пошукати відповідний магазин в інтернеті, там багато варіантів, та і ціни зазвичай невисокі. Думаю варто хоча б спробувати.
актерша
актерша
Дата регистрации : 2021-03-13

Ср Ноя 30, 2022 3:08 am
Щоб вам не довелось занадто довго шукати рекомендую магазин Шини та диски з дуже приємними цінами. У них висока репутація, є багато відгуків і довіра клієнтів. Вони допомагають обрати підходящу для вашої машину гуму, враховуючи всі критерії та параметри. Саме це і підкупає клієнтів - ціни та обслуговування.
Luter90
Дата регистрации : 2021-12-29

Вт Дек 20, 2022 9:33 am
Всесезонные шины не подходят для многих регионов Украины, потому всё же стоит брать разные на теплую пору года и холодную. Я сейчас для себя выбираю зимние, какие порекомендуете?
дрынчак
дрынчак
Дата регистрации : 2021-02-17

Вт Дек 20, 2022 9:35 am
В прошлом году взял зимние б/у шины R16 https://vsekolesa.kiev.ua/shiny-b-u-zima/r16z.html вот в этом магазины вы сможете и для себя подобрать с учётом всех параметров. Износ у них минимальный, я думаю, что ещё на год у меня хватит, при этом езжу я довольно много. Круто, что есть возможность покататься на шинах разных производств с низкими затратами на это, а потом выбрать для себя подходящие.
Права доступа к этому форуму: