- Цветочек
Дата регистрации : 2020-09-22
Синупрет -ефективний препарат?
Вс Фев 20, 2022 9:34 pm
Доброго вечора. У меня питання щодо медицини. У мене є син. Школяр. У нього часто буває нежить. Хоч ми й намагаємося берегтися, але декілька разів на рік доводиться лікуватися у отоларинголога.
Одна знайома на порадили приймати Синупрет. Що це за препарат такий? Та чи справді він такий ефективний?
Одна знайома на порадили приймати Синупрет. Що це за препарат такий? Та чи справді він такий ефективний?
- Luter90
Дата регистрации : 2021-12-29
Re: Синупрет -ефективний препарат?
Вс Фев 20, 2022 9:42 pm
Чув я про цей Синупрет. У мене колега є на роботі. Жінка. Вона свою дитину, якщо та захворіла на застуду та нежить, завжди лікує цим Сипупретом. Він має рослинний склад, тому у нього менше усіляких побочок.
- Mercedes
Вс Фев 20, 2022 9:45 pm
Мені колись лікар-отоларинголог призначав Синупрет. Я пам'ятаю, пив я його довго, мабуть, біля місяця. Але він реально допоміг. А ще лікар сказав, що якщо нежить буває часто, як у мене, наприклад, то можна його навіть для профілактики приймати.
- Турбосуслик
Вс Фев 20, 2022 10:04 pm
У мене була схожа історія. Кожної осені та весни - нежить. Починається як завжди, з носа, а потім пішло-поїхало - вухо, горло, інколи до бронхів доходило. Нічого дивного, лор-органи всі ж зв'язані.Цветочек пишет:Доброго вечора. У меня питання щодо медицини. У мене є син. Школяр. У нього часто буває нежить. Хоч ми й намагаємося берегтися, але декілька разів на рік доводиться лікуватися у отоларинголога.
Й ось якось один старенький лікар порадив приймати не тільки для лікування, але й для профілактики кожної весни та осені Синупрет https://apteka-ds.com.ua/product/synupret-tabletky-50-sht-000006684
І ви знаєте, допомогло.
У цього Синупрета, до речі, дуже гарний склад - одні трави. Нічого зайвого.
Права доступа к этому форуму: