Городской форум Днепропетровска
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
nejolay
nejolay
Дата регистрации : 2021-12-08

Английский в группах или индивидуальные?  - Страница 2 Empty Re: Английский в группах или индивидуальные?

Пн Дек 19, 2022 12:16 pm
А мы решили, что сейчас не время ходить на курсы, опасно да и постоянные тревоги не дадут нормально учиться. Я решил заказать oxford exam trainer https://www.britishbook.ua/series/oxford-exam-trainer/ и обучать детей дома самостоятельно. Пусть проходят занятия по учебнику, все же больше толку от этого будет.
AmeliaSofia
Дата регистрации : 2022-12-26

Английский в группах или индивидуальные?  - Страница 2 Empty Англійська мова онлайн

Пн Дек 26, 2022 12:11 pm
Я нещодавно знайшла круту українську освітню платформу Промова, де можна вибрати як індивідуальні заняття з викладачем, так і групову сесію з іншими студентами. Перевагою є те, що все в онлайні, не потрібно витрачати час на дорогу, щоб доїхати. Також на платформі можна вибрати не одну мову для вивчення, а декілька. Я почала вчити англійську та італійську. Я уже не говорю про їхні соцмережі, де вони викладають пости з граматичними правилами у формі гри, або ж слово дня для вивчення. Мені такий підхід дуже подобається, тому рекомендую промову!
krasovskayaelena
Дата регистрации : 2023-01-06

Английский в группах или индивидуальные?  - Страница 2 Empty Re: Английский в группах или индивидуальные?

Пт Янв 06, 2023 2:29 pm
Я напевно теж за індивідуальні заняття, донька ходила до репетитора, їй приділяли максимум часу, результат чудовий.
Права доступа к этому форуму: