- Цветочек
Дата регистрации : 2020-09-22
Яка середня вартість навчання в автошколах?
Пн Окт 21, 2024 1:17 pm
Привіт, форумчани! Підкажіть, будь ласка, яка середня вартість навчання в автошколах зараз? Я планую записатися на курси, але хочу зрозуміти, скільки коштує повний курс від теорії до практики. Чи включена в ціну пальне для практичних занять, чи потрібно платити окремо? І чи є якісь приховані витрати, які з'являються в процесі навчання?
- dimonk
Дата регистрации : 2021-10-29
Re: Яка середня вартість навчання в автошколах?
Пн Окт 21, 2024 1:18 pm
Я пройшов навчання в автошколі нещодавно, і весь курс обійшовся мені приблизно в 11 тисяч гривень. Це включало як теоретичну частину, так і практичні заняття. Пальне для занять було включено у вартість, і не потрібно було платити додатково. Єдине, що може додатково коштувати — це перескладання іспиту, якщо з першого разу не вийде. Усе інше було прозоро і без прихованих витрат.
- Luter90
Дата регистрации : 2021-12-29
Пн Окт 21, 2024 1:18 pm
Я брав повний курс навчання, і це коштувало мені десь 10 тисяч гривень. У цю суму вже входило пальне для практичних занять, тому окремо за це не доводилося платити. Єдине, що потрібно було оплатити додатково — це екзаменаційні збори в автошколі, але це не було якимось сюрпризом, бо все було прописано в договорі. Загалом ціна залежить від кількості годин практики, але прихованих платежів у моєму випадку не було.
- Abydakar
Дата регистрации : 2023-05-08
Пн Окт 21, 2024 1:19 pm
Luter90 пишет:Я брав повний курс навчання, і це коштувало мені десь 10 тисяч гривень. У цю суму вже входило пальне для практичних занять, тому окремо за це не доводилося платити. Єдине, що потрібно було оплатити додатково — це екзаменаційні збори в автошколі, але це не було якимось сюрпризом, бо все було прописано в договорі. Загалом ціна залежить від кількості годин практики, але прихованих платежів у моєму випадку не було.
Привіт! Я нещодавно закінчив навчання в автошколі, яку знайшов через сайт https://stolica.com.ua/vartist-navchannya-v-avtoshkoli/ це дуже зручний ресурс для порівняння цін і вибору автошколи. Середня вартість курсу може варіюватися залежно від регіону і школи, але важливо, що на цьому сайті можна знайти школи без прихованих витрат. У моєму випадку пальне для практичних занять було включено у вартість курсу, що стало приємним бонусом, адже в деяких школах за нього доводиться доплачувати.
Всі умови були чітко прописані на початку, тому ніяких непередбачених витрат не виникло. Раджу тобі переглянути варіанти на цьому сайті — там багато перевірених шкіл з прозорими умовами навчання.
- nadomu.kiev
Дата регистрации : 2023-01-26
Ср Окт 23, 2024 2:19 pm
Дуже круто, що є місце де можна навчитися водінню. Я наприклад шукаю, де можна навчитися ремонтувати техніку і мені радили сайт https://service-electrolux.com.ua/. Можливо ви знаєте, чи проводять там консультації або навчання. Дуже хочеться навчитися чомусь новому. Я трішки тільки знаю про цей сайт, там наче працюють порядні професіонали, але хотів би знати точніше) Наперед дякую за відповіді!
Права доступа к этому форуму: